Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DevOps, continuous delivery en distributed systems (Expertise Center)

13 november 2018 @ 18:30 - 21:00

Om de concurrentie voor te blijven is het belangrijk om snel functionaliteit naar de markt te kunnen brengen en kwalitatieve software in een stabiele omgeving op te leveren. Waar organisaties vroeger misschien één keer per maand of zelfs één keer per kwartaal software naar productie brachten, zie je succesvolle organisaties nu zelfs meerdere keren per dag (kleine) releases uitbrengen. Op technisch gebied (architectuur) vraagt dit om een omschakeling naar kleinere modules / services en een volledig geautomatiseerde uitrol van software. Op organisatorisch gebied vraagt dit om een naadloze aansluiting van development en operations (DevOps).

Tijdens deze avond gaan we zowel in op technische als organisatorische aspecten van DevOps. We verwachten iedereen enthousiast te maken over de voordelen van DevOps.

Gastspreker is Jeffrey Bosch, software ontwikkelaar bij Easy Systems met een focus op de Frontend. Gespecialiseerd in Angular, Typescript, Rxjs en Aws Cloud.

Over Easy Systems:

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van purchase to pay processen. De software helpt organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken. Daarnaast is Easy Systems een Billing Service Provider die oplossingen biedt voor inkomende en uitgaande facturatie. In het voorjaar is Easy Systems genomineerd voor de Foodvalley ICT Awards in de categorie Most Innovative Software Company. Een mooi compliment waar zij heel trots op zijn. Nog trotser zijn ze op de mensen achter de bedrijfsnaam: één van de developers mocht de award voor Ontwikkelaar van het jaar in ontvangst nemen!


 

Gegevens

Datum:
13 november 2018
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Roskam

Plein 25
3991 DL   Houten
Website:
http://www.deroskam.com/

Aanmelden

Ja, ik meld mij aan voor de developers-sessie “DevOps, continuous delivery en distributed systems in de praktijk” op dinsdag 13 november 2018

 

Indien meer dan één deelnemer: vult u svp hier de namen en e-mailadressen van de andere deelnemers in.
U kunt per formulier 4 extra deelnemers aanmelden.

E-mail deelnemer 2

Ja, ik wil ook jullie nieuwsbrief ontvangen.

Door jezelf in te schrijven op de periodieke nieuwsbrief geef je Bergler toestemming om je marketingboodschappen zoals de periodieke nieuwsbrief en/of aanbiedingen te sturen. Op elk gewenst moment kun je jezelf uitschrijven door middel van de ‘unsubscribe’ link in het bericht.

berglerDevOps, continuous delivery en distributed systems (Expertise Center)