Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Angular & Progressive web apps

16 april 2019 @ 18:30 - 21:00

Als je kijkt naar de ontwikkeling van software systemen de laatste 5 jaar, dan zie je een duidelijke trend van applicaties die worden omgebouwd naar modulaire systemen, die draaien in de cloud met een (web)app als gebruikersinterface.

Tijdens deze avond gaan we in op de impact die dit heeft op de architectuur keuzes die gemaakt worden. We gaan kort in op de verschillende opties die er zijn om front-end apps te maken en wat de voor en tegens zijn van iedere optie. Vervolgens bekijken we best practices om een single page applicatie op te zetten in Angular en laten we zien op welke wijze deze app als progressive web app ingezet kan worden zonder de appstores te hoeven gebruiken.

Gastsprekers:

Wouter BosWouter Bos
Wouter is frontend designer en developer, werkt voor Noordhoff Health aan diverse e-learning gerelateerde producten en deelt kort de praktijkervaring en ‘lessons learned’ die zij met Angular hebben opgedaan.
Albert BrandAlbert Brand
Albert werkt bij Xebia als Senior Consultant. Hij is gespecialiseerd in webtechnologie en softwarearchitectuur. Hij heeft uitgebreide ervaring met full stack technologies, zoals cloud computing, user interface frameworks, continuous integration tools en database-producten. Met frontend-libraries zoals React, React Native of Angular en back-end technologieën zoals Spring, NodeJS of Firebase, kan hij goedwerkende software vanuit het niets creëren en bestaande legacy stacks naar een nieuw niveau brengen.

 

Locatie: De Roskam (Plein 25, Houten)
Aankomst: 18:30 (met broodjes)
Start programma: 19:00
Einde programma: 21:00
Na afloop de mogelijkheid om nog even na te borrelen.

Gegevens

Datum:
16 april 2019
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Roskam
Plein 25
3991 DL   Houten
Website:
http://www.deroskam.com/

Aanmelden

Ja, ik meld mij aan voor de developers-sessie “Angular & Progressive web apps” op dinsdag 16 april 2019

 

Indien meer dan één deelnemer: vult u svp hier de namen en e-mailadressen van de andere deelnemers in.
U kunt per formulier 4 extra deelnemers aanmelden.

E-mail deelnemer 2

Ja, ik wil ook jullie nieuwsbrief ontvangen.

Door jezelf in te schrijven op de periodieke nieuwsbrief geef je Bergler toestemming om je marketingboodschappen zoals de periodieke nieuwsbrief en/of aanbiedingen te sturen. Op elk gewenst moment kun je jezelf uitschrijven door middel van de ‘unsubscribe’ link in het bericht.

berglerAngular & Progressive web apps