Edo de Jongh, senior software developer

Edo de Jongh

Senior Software Developer

Geboortedatum: 18 mei 1976
In ICT sinds: 1999
Woonplaats: Breda

Hobby: parachutespringen (instructeur)

Ervaring

SENIOR SOFTWARE DEVELOPER
VGZ
Juni 2017 – heden

SOFTWARE DEVELOPER
ABN AMRO Commercial Finance
Januari 2017 – April 2017

SOFTWARE DEVELOPER
ISAAC
September 2016 – December 2016

Profiel

“Als communicatief vaardige ontwikkelaar sla ik graag een brug tussen de business en de techniek om zo tot de juiste oplossing te komen voor vraagstukken. Pragmatisch en out-of-the-box denkend krijg ik veel voldoening uit het opleveren van eenvoudige en bruikbare oplossingen voor zeer complexe problemen.

Naar mijn mening komt een betere en meer duurzame oplossing voort uit het begrip van het bovenliggende business proces en het spreken van de taal van de klant.”

Referenties

“Edo is tolerant en flexibel, rustig observerend tot een probleem zich presenteert waarna hij snel schakelt om een goede oplossing te vinden. Hij analyseert hoe zaken werken en zal streven om de bron van een probleem te vinden en op te lossen. Geïnteresseerd in oorzaak-gevolg analyse, logisch organiseren van feiten en efficiënt werken.”

“Het was prettig met je samen te werken, omdat je een deskundige, creatieve programmeur bent die goed meedenkt met de business en eigen oplossingen/ideeën aandraagt voor uitdagingen. Je bent geduldig en snel in je werk.”

“Edo is een fijne collega met een pragmatische en proactieve instelling. Hij is zowel functioneel als technisch sterk en dat maakt hem een sparringpartner die klantbehoefte goed doorgrondt en vertaalt naar een passende oplossing.”

“Edo is een aanwinst voor het team. Zowel autonoom als in teamverband (of in gesprek met de business) gaat het hem goed af. Hij verstaat zijn vak, is flexibel en levert met hoge snelheid de gewenste code op. Je zou bijna denken dat het werk tevens z’n hobby is.”

Zou je Edo vrijblijvend eens willen spreken? Neem dan contact op ons op via pvedder@bergler.nl of 06 409 86 445.

 

berglerEdo de Jongh, senior software developer