DylanGroup vertrouwt op online presence
5

‘Continuïteit en de beste oplossingen in het veld’

DylanGroup vertrouwt op online presence

Handelsorganisatie DylanGroup is vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland wereldwijd actief als toeleverancier van hoogwaardige componenten voor installaties in staal en RVS. De afzet vindt vooral plaats in de petrochemie, offshore en power-gen. De dynamiek van turn-key projecten, projectmanagement en consultancy in deze markt, vraagt om intensief contact met opdrachtgevers en toeleveranciers.

Voor de DylanGroup is de interactie met relaties over de hele wereld een cruciaal onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. De invulling hiervan valt onder de noemer ‘online presence’. Daarbij gaat het ten eerste om de online vindbaarheid van de DylanGroup. Ten tweede gaat dit over de zekerheid dat techniek, design én content van websites en social media overeenstemmen met de ambities.

Om deze processen te stroomlijnen heeft de DylanGroup eind juni een strategisch partnership gesloten met Bergler Online Services. Bergler Online Services neemt met onmiddellijke ingang de zorg en verantwoording in handen over het initiëren, inrichten, onderhouden en optimaliseren van alle online activiteiten van de DylanGroup. Dit betreft de websites, maar ook alle activiteiten op Social Media. Beide partners werken aan de hand van een online marketing strategie. De DylanGroup verwacht dat de verdieping van relaties leidt tot continuïteit en de beste oplossingen in het veld.

Bergler Online Services is gespecialiseerd in online diensten, nieuwe marketing, actieve interactie en communicatie. Bergler Online Services ontwerpt, bouwt en onderhoudt onderscheidende websites, applicaties en App’s op maat. Bergler Online Services activeert, bouwt en integreert communities. De oplossingen van Bergler Online Services zorgen zonder uitzondering voor impact.

logo_dylan-group-300x67