Data analytics devops – Heerlen

Introductie

Voor onze klant uit Heerlen zijn wij op zoek naar een Data analytics devops.

Functie

Je ondersteunt bij het opzetten van een learning analytics infrastructuur voor de klant o.b.v. Apache Kafka, Kafka Connect, HDFS etc. Je werkt aan het opzetten van de infrastructuur, het aantonen van de functionele werking van deze architectuur d.m.v. een technische en functionele POC.

Je ondersteunt bij het in kaart brengen van de requirements en eisen van bovenstaande infrastructuur als het gaat om tooling, licenties, rekencapaciteit, storage, hosting etc. Je definieert en beschrijft de setup van bovenstaande architectuur vertaald naar een Kafka cluster, in lijn met best practices rondom techniek, performance, beveiliging, redundantie en betrouwbaarheid. Je realiseert de bovenstaande architectuur m.b.v. Kafka, Zookeeper, Kafka Schema Registry, Connectors, KSQL, Kubernetes etc. Je beschrijft de zaken rondom het beheren, bedienen en onderhouden van de Kafka clusters.

Functie eisen

Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in de ICT. Je hebt aantoonbare ervaring met Kafka, Kafka Connect en HDFS stores en hebt aantoonbare ervaring met de implementatie van deze technieken in eerdere projecten. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat tot flexibel en planmatig werken. Als de inzet kan/mag fluctueren o.b.v. de workload is dat een pré.

Je hebt kennis van:

– Kennis op expert niveau van Kafka, Kafka streams, Kafka Connect en KSQL

– Kennis op expert niveau van opzetten van Kafka message en streaming cluster d.m.v. Kubernetes

– Kennis op expert niveau van distributed big data stores zoals HDFS, Cassandra etc.

– Kennis en ervaring met de functionele aspecten (het gebruik van de infrastructuur), de connectors, pipelines, streams etc

– Kennis van de Atlassian stack

– Kennis van Java, SQL etc


De volgende competenties zijn met name op jou van toepassing: samenwerken, leervermogen, analytisch en probleemoplossend vermogen, klantgerichtheid, initiatief en resultaatgerichtheid.

Aanbod

Standplaats: Heerlen, onsite

Inzet: 2 tot 3 dagen per week voor een periode van 5 maanden

Tarief: Marktconform


Deadline: 14 juni om 12:00

Inlichtingen

Silvano Fluit 076 – 57 20 200

Silvano FluitData analytics devops – Heerlen