Functional Manager digital Learning Management System – Wageningen

To accommodate online teaching and learning our customer provides an online learning management system (LMS) – currently BlackBoard -, supplemented with applications including Turnitin, Feedback Fruits, EesySoft, Question Mark Perception, EdX, Presentations 2Go, media in lecture rooms, such as video and digital boards and an online portal to all educational and administrative applications. Since 13 years, Our customer has a leading position in the Netherlands for its quality education and education facilities. In December 2018, a new digital learning management system is selected which will be implemented from January 2019 onwards. For the transition and implementation of the new LMS and maintaining the current LMS for the transition phase, we are looking for someone to strengthen our LMS team with a Functional Manager online Learning Management System.

Eddy BlokFunctional Manager digital Learning Management System – Wageningen
Lees meer

ESB Specialist (32-40 uur) – Omgeving Wageningen

Voor het team Integration Services zoeken wij per februari een: ESB-specialist met ervaring in het bouwen en beheren van koppelingen op primair het WSO2 platform. Daarnaast is onze klant bezig met een overgang naar een nieuw platform gebaseerd op Apache Camel, Openshift, RabbitMQ en Splunk.

Het team Integration Services is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van koppelingen via de Enterprise Servicebus (ESB). De Enterprise Servicebus wordt binnen de organisatie ingezet om generieke interfaces tussen applicaties van de organisatie te bouwen en daarmee de informatievoorziening te optimaliseren en het operationele beheer te minimaliseren.

Het team Integration Services is onderdeel van de afdeling FB-IT binnen de organisatie. UR. De ESB-ontwikkelaar voert de werkzaamheden uit, aangestuurd door de Product Owner van het team Integration Services

Anita van EgmondESB Specialist (32-40 uur) – Omgeving Wageningen
Lees meer

ICT Projectleider – Wageningen

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren ICT projectleider die op daadkrachtige wijze, vanuit het perspectief van de Onderwijs, Onderzoeks- en bedrijfsprocessen van de klant complexe grootschalige projecten kan leiden. Dit gebeurt vanuit een team professionals die grote veranderingen met een IV-component op alle facetten begeleiden.

Als projectleider leid je (diverse) projecten en bewaak je de samenhang tussen projecten. Je bent het vertrouwen van directies waard omdat je hun leefwereld begrijpt en in staat bent wendbaar maar beheerst te schakelen in een complexe omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van de verandering, uiteraard door planning, de voortgang, de kwaliteit, het budget en de uiteindelijke implementatie van het project, maar vooral ook door je persoonlijkheid, waarmee je je makkelijk verbindt en identificeert met de uitdagingen van je opdrachtgever.

Je inspireert jouw projectteam, maar weet ook te schakelen met Product Owners in de Multidisciplinaire teams die binnen WUR de dienstverlening verzorgen. Je zorgt voor evaluatie en rapportage van de eindresultaten van het project en voor kennisoverdracht naar collega’s en andere belangrijke stakeholders.


Jan-Willem MaasICT Projectleider – Wageningen
Lees meer

16908858 Senior Netwerk Engineer – Amersfoort

Voor onze eindklant Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Senior Netwerk Engineer

Wanneer je niet voldoet aan de gestelde eisen, dan heeft het helaas geen nut om te reageren.

Charlotte Vink16908858 Senior Netwerk Engineer – Amersfoort
Lees meer