Introductie

Voor InHolland zijn wij op zoek naar een Business Analist BI voor 32-40 uur per week.

Organisatie

Inholland gaat steeds meer data-gedreven werken. Voor diverse afdelingen/ functies/rollen zijn daarom o.a. BI-rapportages vervaardigd. Deze rapportages worden onderhouden, aangepast en uitgebreid. Momenteel heeft de afdeling CHR (Communicatie & Human Resources) diverse wensen voor BI-rapportages die in kaart moeten worden gebracht.

Functie

Het verzamelen en analyseren van de CHR-wensen voor BI-rapportages. Hiervoor worden de oplossingen beschreven: requirements in de vorm van data(bron)-analyses, use cases en user stories. Daarbij worden ook de prioriteiten (backlog) van de CHR-wensen vastgesteld, waarna in overleg met het BI-team de realisatie van de CHR-wensen wordt bepaald.

Functie-eisen

  • HBO of WO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Bedrijfskundige Informatica, Business Analytics of Business IT & Management.
  • Kennis van data warehouse en business intelligence concepten, data modelering, data architectuur, (ETL) proces modelering en Power BI is een pré.
  • Resultaatgericht handelen: proactieve houding, initiatiefrijk, pragmatisch, probleemoplossend, aanspreekbaar op resultaten, accuraat en punctueel in werkzaamheden.
  • Flexibiliteit: veelzijdig, veerkrachtig, goed reageren op veranderingen en flexibel in werk en werktijden.
  • Communicatieve-, analyse- en adviesvaardigheden.
  • Samenwerken: open samenwerkingsgerichte houding, sociaal vaardig en legt makkelijk contacten.
  • Goede communicatie in het Nederlands, zowel in woord als geschrift.


Aanbod

Gewenste startdatum: z.s.m.
Initiële einddatum:
Optie op verlenging: ja
Aantal uur per week: 32-40
Reageren voor: 27 januari 13:00u


Inlichtingen

Dorris Van Duijn 06-46302899

Sollicitatie

Dorris Van Duijn 06-46302899