Bezoek Bergler op de TechDays 2017

TechDays is het jaarlijkse kennisevenement voor IT-professionals, software-developers en iedereen die de ontwikkeling in de technologie op de voet volgt. Ook Bergler is als sponsor aanwezig op Nederlands grootste Microsoft-evenement.

TechDays is een 2-daags topevenement voor developers en ops- of data-engineers die werken met de bekendste Open Source en Microsoft technologieën. Je maakt kennis met beproefde én nieuwe mogelijkheden om de ontwikkeling, implementatie en het beheer van applicaties op grote schaal te verbeteren en te versnellen. Op TechDays zie je welke processen, tools en technieken de wereld van IT transformeren.

Op TechDays 2017 is het nieuwste op het gebied van technologie en development te vinden. Omring jezelf met bekende en nieuwe namen uit de industrie en ga in gesprek met de vele bezoekers. Be part of the action! TechDays is niet alleen een inspirerende plek voor bezoekers maar ook dé plek om te netwerken.

Onze CTO Menno Jongerius is tevens spreker op Techdays 2017: zowel op donderdag 12 als op vrijdag 13 oktober aanstaande is hij te vinden op het Open Podium met zijn inspirerende sessie over “Save time by applying test driven development”:
“My passion is all about creating beautiful software. To work on applications that my clients love to use. But there’s a lot to it before you reach that point. Can you develop software quickly? Is your development team functioning as a team? Are you delivering high quality and maintainable code? Are you aligning your strategy with your stakeholders? I love to find the answers to all these questions, and many more, together with my colleagues at Bergler.”
Waar: Open Podium – RAI Amsterdam – Microsoft TechDays (12 en 13 oktober)
Tijdstip: 13:45 – 14:15
Level: 100

Update 14 oktober 2017:
Wij kijken inmiddels terug op twee zeer succesvolle dagen in de RAI tijdens TechDays 2017. Ben je door de grote hoeveelheid sprekers niet in de gelegenheid geweest om eens kennis te maken op onze stand? Bel of mail dan eens voor een orienterend gesprek! Als opdrachtgever of als toekomstige .NET developer: wij zien je reactie graag tegemoet!

 

Deel deze pagina via:
berglerBezoek Bergler op de TechDays 2017