Applicatie ontwikkeling

Realizing reality

Onze ontwikkelaars bedenken voor elke uitdaging een oplossing. We kunnen veel meer maken dan alleen een applicatie. We zijn echte ontwikkelaars, we gebruiken de nieuwste en meest betrouwbare software en we beschikken ook over alle soft skills die nodig zijn om iets bijzonders te bouwen.

Heeft u een idee of visie zonder de expertise om het te realiseren? Dit is waar onze ontwikkelaars en ontwerpers in het spel komen. Bergler heeft een groot team van ervaren en zeer gemotiveerde applicatieontwikkelaars, die altijd voor een nieuwe uitdaging gaan. Met dit team kan uw idee gerealiseerd worden.

Meer dan alleen een App

De kritieke fout die veel mensen maken, is dat applicatie-ontwikkeling slechts het bouwen van een app is. Het is eigenlijk veel meer. Door nauw met u als klant samen te werken, leren we over uw behoeften, doelstellingen en vereisten. Samen komen we met een projectplan om een applicatie te maken die verder gaat dan uw verwachtingen. Van cloudgebaseerde, open source mobiele applicaties tot gesloten documentbeheersystemen. We committeren ons aan het project van begin tot eind.

Rome is niet op één dag gebouwd

Het bouwen van een applicatie bestaat uit twee componenten: het gebruik van de nieuwste en meest betrouwbare software die beschikbaar is en het werken met de beste ontwikkelaars om die software tot leven te brengen. Onze medewerkers beschikken niet alleen over hard skills zoals coderen, ze zijn ook getraind in hun soft kills. Zo kunnen ze uitstekend communiceren en samenwerken met onze klanten, wat leidt tot een beter eindresultaat.

Hoe wij werken

We zijn innovatief en streven alleen naar de beste resultaten. We werken nauw samen met onze klanten om met nieuwe ideeën te komen. Deze componenten resulteren in hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen. Uitstekende, proactieve communicatie en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze hoogwaardige service.

Een project wordt benaderd als een kans voor directe betrokkenheid bij onze klanten, samenwerkend om mijlpalen en doelen te definiëren. Om de kwaliteit en het tijdsbestek van ons werk te waarborgen, hanteren wij scrum. Hierdoor kan het team de beste resultaten behalen zonder vertragingen en kwaliteitsverlies. Door duidelijke taken en sprints te definiëren, leveren wij het optimale resultaat aan onze klanten.

blank

Weer weten over nearshoring of wilt u een voorbeeld van kosten, kwaliteit en kennis vernemen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

berglerApplicatie ontwikkeling