Ontwerper

Senior Ontwerper – Den Helder

Wij zoeken een Senior Ontwerper voor onze klant het Ministerie van Defensie

Reageren:
Reageren heeft alleen nut, wanneer de kandidaat voldoet aan alle gestelde eisen. Deze eisen worden namelijk gehanteerd als knock-outs.

Doorleenconstructie is voor deze aanvraag niet mogelijk

CV
Een CV mag maximaal 5 pagina’s groot zijn.

Screening:
Bij het uitvoeren van deze opdracht is een zware MIVD screening van toepassing. Deze duurt tussen de 8 en 12 weken duren.

Sluitingsdatum van deze aanvraag: 3 juni 2019

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Charlotte VinkSenior Ontwerper – Den Helder
Lees meer

Data Ware House Ontwikkelaar /SSIS en SSAS-Tabular specialist – Wageningen

Nieuw multidisciplinair agile team Wageningen Economic Research – Datamanagement

Het agile scrum team is een samenwerkingsverband tussen Wageningen Economic Research (WEcR) en IT. Wageningen Economic Research (WEcR) is onderdeel van WUR en bestaat uit ongeveer 300 medewerkers. WEcR houdt zich met name bezig met presentatie van bedrijfseconomische en duurzaamheidsprestaties van de land- en tuinbouw, resultaten en bedrijfsvergelijkingen van deelnemers aan het Informatienet (een steekproef van 1.500 land- en tuinbouwbedrijven), de prognoses bij handel van groente en fruit of voor beleid rond voedselveiligheid.

Binnen Wageningen Economic Research worden zeven expertisegroepen onderscheiden. Expertise groep Data Science, Information Management & Project Management Organisation houdt zich bezig met het leveren van op data gebaseerde inzichten, als startpunt voor strategische beleids- en besluitvorming, rapportages, wetenschappelijk onderzoek en innovatie.

IT verbindt en versnelt hierbij en zorgt met 160 medewerkers voor een goed werkende en moderne ICT- en digitale (leer) omgeving voor onderwijs en onderzoek. FB-IT is een flexibele, wendbare (agile) organisatie met volop ontwikkel- en carrière kansen voor IT specialisten op verschillende niveaus. Wij zijn leverancier van stabiele basisvoorzieningen en werken samen met de business in multidisciplinaire teams aan actuele vraagstukken op het gebied van onder andere digitalisering, selfservice, security, datamanagement, high performance computing en cloud strategie.

Dorris van DuijnData Ware House Ontwikkelaar /SSIS en SSAS-Tabular specialist – Wageningen
Lees meer