IT Infra

Systeembeheerder – Zwolle

Binnen het cluster automatisering zijn wij op zoek naar een collega systeembeheerder die samen met ons de kantoorautomatisering van onze klant wil onderhouden en verbeteren. Daarvoor zijn wij op zoek naar een systeembeheerder met minimaal 5 jaar ervaring, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en stevig in zijn of haar schoenen staat en stressbestendig is.

Jasper van BeekSysteembeheerder – Zwolle
Lees meer

Security Specialist ATMS – Schiphol

Onze klant heeft onlangs haar security beleid aangescherpt en dit beleid moet nu worden toegepast bij het beheer en de ontwikkeling van de systemen van ATMS. Hierbij wordt het raamwerk van de CIS Controls van het Center for Internet Security toegepast. Om de acties die hiervoor nodig zijn zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, is er behoefte aan de inzet van een Security Specialist. Deze Security Specialist moet in staat zijn om zowel de inrichting en uitvoering van de uit te voeren acties te organiseren en coördineren, als daarover af te stemmen met de ICT- en Security architecten van S&I, als het management van de onderafdeling ATMS te informeren en adviseren. Daarnaast wordt van de Security Specialist verwacht dat deze zelf een aanzienlijk deel van de uitvoering van de werkzaamheden voor zijn rekening neemt en in ieder geval zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van de inzet van de andere medewerkers van ATMS. Bij voorkeur gebeurt dit door zo veel mogelijk zaken te automatiseren door het gebruik van tooling en scripting. Dit alles vraagt om zelfstandigheid, een groot analytisch vermogen maar ook een hands-on mentaliteit, sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden, creativiteit en resultaatgerichtheid van de Security Specialist. Daarbij moet het werk uiteraard gestructureerd, zorgvuldig en nauwkeurig uitgevoerd worden.

Jasper van BeekSecurity Specialist ATMS – Schiphol
Lees meer

Consultant / Architect Technische Netwerk-Infrastructuur – Omgeving Amsterdam

Je ontwerpt op basis van informatie- en automatiseringsplannen de structuur van de technische netwerk-infrastructuur en stuurt technische veranderingen op de netwerk-infrastructuur aan, werkt mee in de realisatie hiervan en adviseert proactief mogelijke netwerk-infrastructuur verbeteringen.

Daisy Oliekan - HermansConsultant / Architect Technische Netwerk-Infrastructuur – Omgeving Amsterdam
Lees meer