Technisch Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder Corsa, Kofax en e.a. – Amsterdam

Omschrijving opdracht/werkzaamheden:

Er is in het team Applicatiecoordinatie is een vacature ontstaan voor een applicatiebeheerder / applicatiecoordinator. Applicaties die we beheren zijn onder meer: Corsa, Kofax Total Agility, Syllabus Plus, Planon, het InProces zaaksysteem. Deze draaien hoofzakelijk in een Windows omgeving. Je zorgt voor life cycle updates van applicaties, bewaakt de goede werking ervan en bij storingen coördineer je de oplossing met betrokken (externe) partijen. Het functioneel beheer van deze applicaties wordt uitgevoerd door afdelingen buiten ICTS.

Het team Applicatiecoördinatie coördineert daarnaast externe partijen voor systemen waarvan het applicatiebeheer is uitbesteed.

Wij zoeken

Wij zoeken iemand met ervaring met Corsa en Kofax + scanners applicatiebeheer in een Windows-omgeving. Tevens heb je ervaring met beheer in complexe omgevingen met veel gekoppelde systemen. Door je technische kennis kun je bij storingen snel inzoomen op de oorzaak ervan in het complexe landschap.

Je overziet de life cycle ontwikkeling van je applicaties en kunt hier adviezen over opstellen. Je communiceert makkelijk met collega’s van andere afdelingen en met externe leveranciers. Je werkt mee aan de technische uitwerking van applicatie wijzigingen.

Anita van EgmondApplicatiebeheerder Corsa, Kofax en e.a. – Amsterdam
Lees meer