Opdrachtgevers rekenen op Bergler voor hoogwaardige software development, DevOps, consultancy en workshops. Het kenmerk van de programmatuur: onderhoudbaar, modulair en overdraagbaar.

Software-developers vinden bij Bergler uitdagende opdrachten, een actief Competence Center en een ambitieus opleidingsplan. Wij zorgen voor ontwikkeling, leerzame events, een actief blog en SDN-sprekers.

We build it, we run it

Maatwerk. Dat is waar het om draait bij software development. Bergler maakt het met Microsoft.NET. Het doel is opdrachtgevers beter van dienst zijn en het vak naar een hoger plan tillen. Dat lukt alleen door voorop te lopen en kennis te delen.

Software Development

Agile werken met het eigen Framework, stelt Bergler in staat om maatwerk programmatuur te bouwen. Exact volgens SOLID-principes met geautomatiseerd testen en effectieve documentatie.

DevOps

Het is een beproefde methode, DevOps. Bergler hanteert de werkwijze voor de bouw van nieuwe applicaties. Dat begint met de inzet van standaard tools uit de ontwikkelstraat. Daarna volgt de ontwikkel- en testfase in de cloud-based infrastructuur. Het voordeel van deze methodiek is dat de rolverdeling en de werkwijze bij alle betrokken bekend is.

Microsoft Technologie

Software Solutions is Microsoft Gold partner. De ontwikkeling van applicaties gebeurt met gebruik van Visual Studio Family, SQL Server en Azure van de marktleider.

Application Lifecycle Management

Het partnermodel van Bergler geldt als garantie voor continuïteit en kwaliteit.

Consultancy

De professionals van Software Solutions staan nooit alleen. Dat is de meerwaarde in het veld. Terwijl daar agile/scrum, architectuur, kwaliteit en beveiliging aan bod komen, ondersteunt Bergler het development proces met Expertise Center sessies, Quality scans, Security scans en workshops voor de eindgebruiker.

 

Marcel van Lith

Meer weten? Bel Marcel van Lith.

076 572 02 00

mvlith@bergler.nl

Linkedin

berglerSoftware Solutions