Bergler ICT Werken bij Bergler Bergler IT Support Bergler Online

ict diensten van Bergler EEN BEETJE IT-ER IS EIGEN BAAS!

 

BOUWEN AAN EEN REPUTATIE
Bergler ICT heeft het druk. Zo druk dat er voortdurend behoefte bestaat aan nieuwe collega’s. Wij zijn op zoek naar ervaren specialisten op het gebied van Microsoft .NET, Java/J2EE en testen die op korte termijn inzetbaar zijn. Bergler biedt hen de kans om in teamverband kennis op kennis te stapelen . En zo te bouwen aan hun eigen reputatie. Bergler ICT groeit nog steeds en biedt professionals uitdagende opdrachten. Bergler ICT beperkt zich niet tot één branche maar beweegt zich in diverse marktsegmenten. Volgt de ontwikkelingen rondom .NET op de voet en gaat ook nieuwe technologieën niet uit de weg. En dat maakt Bergler ICT tot een boeiende werkgever. Hoe?

 

ict diensten van Bergler PROFESSIONALITEIT, CREATIVITEIT EN CONTINUITEIT
Bergler ICT is geïnteresseerd in professionals die aanvoelen dat je alleen in vaste dienst het beste van jezelf kunt geven. Bergler ICT ziet haar medewerkers graag zo creatief dat ze moeiteloos in de huid van de opdrachtgever kruipen. Bergler ICT bestaat sinds 1980 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide all-round ICT-dienstverlener. En dat is een prettig idee voor opdrachtgevers én medewerkers die hechten aan continuïteit.

ict diensten van Bergler WERK IS WERK, OF TOCH NIET?
Werken is niet alleen geld verdienen. Daarom biedt Bergler ICT méér dan zomaar een baan. Zoals afwisselende opdrachten. Continue uitdaging. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat zijn aspecten die tellen. Maar ook de manier van samenwerken is uniek. Zo kan je kiezen voor een vast salaris met maximale zekerheid of een vaste baan met een variabel salaris. Anders gezegd: Bergler ICT biedt de vrijheid van freelancen in combinatie met de zekerheid van een vast dienstverband. De sleutel van de formule is dat je – naast het basissalaris- voor een groot deel zelf de hoogte van je inkomen bepaalt. Lees er meer over op www.werkenbijbergler.nl

Wil jij een beetje eigen baas en een beetje Bergler, neem dan contact op met een van onze vestigingen. Mail naar pz@bergler.nl.

Bergler werkt onder andere voor banken, verzekeringsmaatschappijen, provincies, universiteiten, technische onderzoekburo’s, nutsbedrijven en nog veel meer interessante opdrachtgevers.

T 076 - 572 02 00
F 076 - 571 35 33
E info@bergler.nl