Bergler ICT Werken bij Bergler Bergler IT Support Bergler Online

actuele freelance aanvragen

Ben je freelancer en op zoek naar een nieuwe opdracht? Kijk dan hieronder naar de actuele freelance aanvragen. Bergler gebruikt Freelancehouse voor het contact met Zelfstandig Professionals. Als je wilt reageren op een van onze aanvragen, of wanneer je door onze recruiters benaderd wilt worden zodra wij een passende aanvraag voor jou hebben, kijk dan op https://my.freelancehouse.nl/opdrachten en schrijf je in bij Freelancehouse.
Wij hebben een constante stroom van aanvragen, die we met onze eigen medewerkers en/of freelancers invullen. Ook professionals die voor de duur van het project bij ons op de pay-roll komen te staan zijn welkom. Vele vormen van samenwerking zijn bij ons mogelijk.


Een baan in de IT is niet alleen geld verdienen. Daarom biedt Bergler méér dan zomaar ICT aanvragen en -projecten. Afwisselende opdrachten, continue uitdaging én alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dat zijn aspecten die tellen. Bovendien kun je tijdens opdrachten op regelmatige ondersteuning van Bergler ICT rekenen. Wij staan altijd klaar om je te informeren over aanvragen, projecten, contractvormen, fiscale- en juridische aspecten en andere zaken die voor jou van belang kunnen zijn.

T 076 - 572 02 00
F 076 - 571 35 33
E info@bergler.nl