Online ServicesBergler Online Services is gespecialiseerd in online diensten, nieuwe marketing, actieve interactie en communicatie. Het aanbod van specialisten en de invulling van de samenwerking gebeurt nooit op basis van een vast protocol, maar altijd op basis van de behoefte.

Bergler Online Services ontwerpt, bouwt en onderhoudt onderscheidende websites, applicaties en APP’s op maat. Functioneel, doeltreffend en met één ding gemeen: rendement!

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen.

De exponent bij uitstek van de razendsnelle ontwikkeling in de ICT, is de communicatie met klanten en prospects. Contacten aanknopen en onderhouden verloopt meer en meer online. De praktijk wijst uit dat dit een onomkeerbaar proces is. Aan u de opgave om snel een toekomstbestendig antwoord op te bedenken.

De activiteiten van Bergler Online Services cirkelen rond de centrale vraag: hoe verkrijg je een vrijwillige acceptatie van een product of dienst? Daarbij zijn we altijd op zoek naar spannende antwoorden op bekende vragen: wat is uw boodschap, wie wilt u bereiken en wat wilt u bereiken?

Bergler Online Services adviseert en produceert. Voegt de daad bij het woord. Met als resultaat: een lange reeks aan enthousiaste opdrachtgevers. Plus een lange reeks succesvolle websites en andere uitingen. Complete producten, van concept tot uitvoering – inclusief design, copywriting, fotografie, databaseontwerp, eigendomsrecht en domeinregistratie. Kortom, alles wat u nodig hebt om u met effect in de markt bekend te stellen.